EWR WINTER EDITION TERRASSA

\"erw_i_run_with_leiva\"

Inscripcions:


Les inscripcions es fan de manera centralitzada en un servei d’inscripció aliè al Centre Excursionista de Terrassa. Podeu accedir-hi clicant en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS

\"Cartell-instagram-ID-1536x1024\"

Que es la EWR Winter Edition?

Son un conjunt de curses englobades en la copa Despertares en format WeekRace.

Les tres curses

«I run with Leiva» al novembre,
«RGA Arquitectes» al desembre
la cursa del gener.

Que és el format Weekrace?

A través de l’app OPEN TRAIL RACES, el corredor o corredora ha d’anar al punt de sortida proporcionat per l’app. Cal engegar l’aplicació en sortir i apagar-la quan s’arriba al final de la cursa. En acabar podrà veure quin lloc de la classificació ocupa.
\"Cartell-724x1024\"

Com funcionarà?
Els recorreguts es proporcionaran les tres primeres setmanes del mes i es deixarà l’última per competir.

En quin moment puc fer la cursa?

Avisarem del dia i l’hora en què s’obre el període de competició. Dins d’aquest període podràs fer-ho quan et vingui millor.

I podré repetir la cursa?

I tant! Tants cops cop et permetin les cames. Es guardarà sempre el millor resultat.

On es realitzen les curses?

Sempre dintre del terme municipal de Terrassa.

I si només vull participar en una cursa?

Cap problema, el més important és gaudir.

Tens més preguntes?

Contacta amb nosaltres, estarem encantats de respondre. Rovegoat@gmail.com

Reglament

En adquirir el dorsal et compromets a:

Respectar el medi natural, així com les plantes, animals i persones que en formin part.
No embrutar ni cridar en el medi natural.
Els participants accepten la declaració d’autoresponsabilitat en la qual afirmen que en el moment d’inscriure’s estan lliures del COVID 19 i que en el cas que el dia de la cursa tinguessin símptomes o confirmació d’infecció renuncien a fer el recorregut.
El dorsal s’ha de recollir a la botiga Camarasa abans de realitzar la cursa, de manera presencial i dins de l’horari comercial, a partir del 19 d’octubre. Adreça: Camí Fondo, 2, 08221 Terrassa, Barcelona. En cas de no fer-ho, l’organització no acceptarà el temps proporcionat pel corredor o corredora a través de l’app.

L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

Els corredors i corredores assumiran els danys que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat en aquest sentit.

Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i a la dels resultats si acaben la cursa, segons la normativa establerta. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la FCA. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

El preu del dorsal és de 15 € i dona dret a participar a les tres curses de la copa d’hivern Despertares.

Els obsequis s’entregaran a les persones que recullin el dorsal a la botiga, fins a esgotar-ne les existències

En cas d’empat, l’organització es reserva el dret de proposar un desempat amb els usuaris o usuàries afectades en forma de nou repte.

En cas de detectar trampes o males praxis, l’organització es reserva el dret de no donar per vàlid el resultat per a la classificació.

La inscripció dóna dret a participar de la classificació general de la EWR Winter Edition. L’organització no es fa responsable de la participació dels usuaris ni usuàries atès que només proporciona el servei de gestió de les dades per a les classificacions.

La cursa es realitzarà adequada a les normatives sanitàries del moment. No s’acceptaran temps que incompleixin aquestes normes.

Si la situació sanitària no permet realitzar la cursa durant un període o en la seva totalitat, l’organització es reserva el dret d’ajornar-la o anul·lar-la. En cas de no realitzar-se, la recaptació s’utilitzarà per cobrir les despeses de realització de l’esdeveniment.

Les inscripcions es tancaran el dia 24 de gener a les 23.59

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad