Pupitres per l’ escola de Nafadji (Mali)

Sincerament, no tinc paraules per expressar la felicitat que m’ha generat, el veure el que hem pogut fer TOTS gràcies al vostre suport i les vostres donacions. El darrer 17 de març vaig participar a la marató de Barcelona 2013 amb l\’objectiu de baixar la meva marca personal i mitjançant l’eina on-line migranoarena.org que té com a objectiu recaptar fons a favor de les institucions benèfiques, vam convertir el meu repte solidari aconseguint recaptar gràcies a les vostres aportacions, 1.357€ per l\’associació Demé amb els que s\’ha pogut comprar material escolar i dotar de pupitres les aules de l‘escola de Nafadji a Mali, on treballem amb l’associació Demé des de 2003.
\"IMG-20130531-WA0002\"
Tot això, més els beneficis aconseguits amb les samarretes benèfiques I Run With Leiva han fet possible que molts habitants de Mali tinguin unes millores importants per viure amb més qualitat i sobretot poder sobreviure amb les deficiències de salut i d’educació que tenen a la zona.
Actualment s’està treballant juntament amb l’Ajuntament de Terrassa en la construcció de 2 pous d’aigua potable a 2 poblats de Mali. Gràcies al vostre suport podem fer realitat molts altres somnis de les famílies africanes i dotar-los d’uns mínims bàsics per millorar la seva qualitat de vida.
Adjunto link amb el reportatge que va fer el canal TV Terrassa Vallès sobre l’associació Demé.
http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=16969
Si voleu seguir els projectes d’aquesta associació, ho podeu fer via facebook o twitter.

Una forta abraçada amics!
Jaume Leiva
Sinceramente, no tengo palabras para expresar la felicidad que me ha generado, el ver lo que hemos podido hacer TODOS gracias a vuestro apoyo y vuestras donaciones. El pasado 17 de marzo participé en la maratón de Barcelona 2013 con el objetivo de bajar mi marca personal y mediante la herramienta on-line migranoarena.org, que tiene como objetivo recaudar fondo a favor de las instituciones benéficas, conseguimos recaudar gracias a vuestras aportaciones, 1.357€ por la asociación Demé, con los que se ha podido comprar material escolar y dotar de pupitres las aulas de la escuela de Nafadji en Malí, donde trabajamos con la asociación Demé desde 2003.
\"IMG-20130531-WA0002\"
Todo esto, más los beneficios conseguidos con las camisetas benéficas I Run With Leiva han hecho posible que muchos habitantes de Malí tengan unas mejoras importantes para vivir con más calidad y sobre todo poder sobrevivir con las deficiencias de salud y de educación que tienen en la zona.
Actualmente se está trabajando junto con el Ayuntamiento de Terrassa en la construcción de 2 pozos de agua potable en 2 poblados de Malí. Gracias a vuestro apoyo podemos hacer realidad otros muchos sueños de las familias africanas y dotarlos de unos mínimos básicos para mejorar su calidad de vida.
Adjunto link con el reportaje que hizo el canal TV Terrassa Vallés sobre la asociación Demé.
http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=16969
Si queréis seguir los proyectos de esta asociación, lo podéis hacer vía facebook o twitter.

Un fuerte abrazo amigos!

Jaume Leiva

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad