La meva primera Behobia – San Sebastián

Ha estat l\’inici de la temporada 2011-2012 i puc dir que he començat molt bé.


Fa ara 32 dies que vaig arribar de la Índia on vaig estar 26 dies sense córrer/entrenar ni un sol km. A més als dos dies vaig agafar un virus estomacal que em va deixar en 62kg i si ja no tenia massa muscular del viatge, ara ja no podia gairebé ni caminar. Em vaig recuperar als 10 dies i fa tres setmanes que vaig començar a rodar. La primera setmana 64km a ritme “patatero”, la segona 110km ja una mica més viu i aquesta última 125km si sumem els 20 d\’avui.

Ahir a l’arribar a Donosti no donava crèdit del ambientàs que hi havia per la Concha i a la Fira…era un cosa espectacular. El millor de tot és que em deien que això no era res comparat al que em trobaria a la cursa. I quina raó…arribo a Behobia aquest matí i això era acollonant, quants atletes i quant PÚBLIC.Tret de sortida…sortim a un ritme còmode i el grup ho lideren els tres etíops i Marc Roig. Darrere un ampli grup d\’atletes amb Asier, Jon, Álvaro, Richi i jo entre uns altres.
No he mirat parcials però crec que aniríem sobre 3\’08-3\’12/km. El pas pel km 5 se\’m resisteix ja que ha fet bastant calor i tenia la boca seca, necessito ja el meu primer glop d\’aigua. El grup segueix unit en la pujada forta del km 8 i comença el fort vent a fer de les seves. Mancant 400 mtrs per coronar, dos etíops fan un canvi brutal i ningú aconsegueix anar darrere d\’ells. A la baixada forta començo a allargar la gambada per agafar als dos etíops i darrere meu es ve Alejandro Fernández i l\’altre etíop. Aquí es talla el grup del davant i aconsegueixo enxampar als dos primers. El ritme ha augmentat i les cames comencen a doldre més del compte, però penso que és lògic amb tan poc entreno, suficient estic fent, així que em toca patir mancant 9 km que és on em quedo sol. 
El públic t\’anima a mort i llàstima que el locutor no sabia qui era, és el que té ser popular i voler estar al davant ;-). La moto se m\’apropa unes quantes vegades per preguntar-me que qui sóc i com em dic. Doncs em dic Jaume Leiva i vaig molt fotut, no puc gairebé parlar jejeje. Passo la zona del port km 15-16 i m\’espera la gran pujada…ufff quin ambient, pèls de gallina i això que vaig al límit de forces. Això si que és PÚBLIC a peu de cursa. Arribo a dalt com puc i començo a baixar també sense forces, no sé que dóna més ràbia si pujar malament o baixar pitjor, quina impotència. Pel darrere Jon em va agafant terreny i mancant 1.5km m\’enxampa. Aquí és on vénen tots els vostres ànims i el vostre suport. Últim km interminable però el meu cap té ganes de patir i acabo aquest últim km per sota de 3\’

Al final 4rt, sense pòdium però molt feliç amb la meva medalla penjada i amb l\’experiència de córrer en una de les proves més prestigioses del calendari atlètic. Ha estat un bon debut amb Runnersworld i amb Adidas i avui el meu cap m\’ha tornat a dir que té ganes de patir i fer grans resultats.
Han estat moltes les felicitacions i els ànims durant el finde…

GRÀCIES!!!
 Això és només un inici, però no un inici qualsevol!


AGUR!

[sociable] content goes here [/sociable]Ha sido el inicio de la temporada 2011-2012 y puedo decir que he empezado muy bien. Hace ahora 32 días que llegue de la India donde estuve 26 días sin correr/entrenar ni un solo km. Además a los dos días cogí un virus estomacal que me dejo en 62kg y si ya no tenía masa muscular del viaje, ahora ya no podía ni andar casi. Me recuperé a los 10 días y hace tres semanitas que empecé a rodar. La primera semana 64km a ritmo patatero, la segunda 110km ya algo más vivo y esta última, 125km contando los 20 de hoy. Ayer al llegar a Donostia no daba crédito del ambientazo que había por la Concha y en la Feria…era algo espectacular. Lo mejor de todo es que me decían que eso no era nada comparado a lo que me encontraría en la carrera. Y qué razón…llego a Behobia esta mañana y eso era acojonante, cuantos atletas y cuanto PÚBLICO. Disparo de salida…salimos a un ritmo cómodo y el grupo lo lideran los tres etíopes y Marc Roig. Detrás un amplio grupo de atletas con Asier, Jon, Álvaro, Richi y yo entre otros. No he mirado parciales pero creo que iríamos sobre 3\’08-3\’12/km. El paso por el km 5 se me resiste ya que ha hecho bastante calor y tenía la boca seca, necesito ya mi primer trago de agua. El grupo sigue unido en la subida fuerte del km 8 y empieza el fuerte viento a hacer de las suyas. A falta de 400 metros de coronar dos etíopes pegan un cambio brutal y nadie consigue ir detrás de ellos. En la bajada fuerte empiezo a alargar la zancada para atrapar a los dos etíopes y detrás mío se viene Alejandro Fernández y el otro etíope. Aquí se corta el grupo de cabeza y consigo pillar a los dos primeros. El ritmo ha aumentado y las piernas empiezan a doler más de la cuenta, pero pienso que es lógico con tan poco entreno, suficiente estoy haciendo, así que me toca sufrir a falta de 9 km que es donde me quedo solo.

El público te anima a muerte y lástima que el locutor no sabía quién era, es lo que tiene ser popular y querer estar delante ;-). La moto se me acerca unas cuantas veces para preguntarme que quien soy y como me llamo. Pues me llamo Jaume Leiva y voy muy jodido, no puedo casi hablar jejeje. Paso la zona del puerto km 15-16 y me espera la gran subida…ufff que ambiente, pelos de gallina y eso que voy al límite de fuerzas. Esto sí que es PÚBLICO a pie de carrera. Llego arriba como puedo y empiezo a bajar también sin fuerzas, no sé que da más rabia si subir mal o bajar peor, que impotencia. Por detrás Jon me va cogiendo terreno y a falta de 1.5km me pilla. Aquí es donde vienen todos vuestros ánimos y vuestro apoyo. Último km interminable pero mi cabeza tiene ganas de sufrir y acabo ese último km por debajo de 3\’. Al final 4rto, sin pódium pero muy feliz con mi medalla colgada y con la experiencia de correr en una de las pruebas más prestigiosas del calendario atlético. Ha sido un buen debut con Runnersworld y con Adidas y hoy mi cabeza me ha vuelto a decir que tiene ganas de sufrir y hacer grandes resultados. Han sido muchas las felicitaciones y los ánimos durante el fin de semana…

GRACIAS!!! Esto es solo un inicio, pero no un inicio cualquiera!

AGUR!

[sociable] content goes here [/sociable]

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad