Mitja Marató Salou 2011

Avui ha estat un diumenge especial!

Aquesta setmana ha estat la primera de les 15 específiques en la preparació per la Marató de BCN 2012. Arribava amb una bona càrrega de km’s a les cames (165km) i amb dues competicions amb molt poc descans, la Mitja de Tarragona i el Cross de Granollers.

El dia no ha estat bé que diguem, molt vent i una mica de fresca a primera hora. El circuit molt exigent per no dir DUR! 4-5 pujades fortes, molts carreronets amb diversos girs de 180 graus i zones molt solitàries sense públic. Aquesta ha estat la Mitja de Salou.

La sortida ha estat ràpida ja que coincidíem amb els atletes dels 5km\’s, on el guanyador ha estat el meu company d\’equip Rodrigo Torres (Felicitats campió!) i el ritme era sobre 3\’05 – 3\’08. Una vegada en el km 3.5 ens desviàvem a l\’esquerra i deixàvem el passeig Mohamed Behmbarka i jo solitaris al capdavant de carrera. Hem anat fent un km cadascun durant tota la carrera. El ritme no podia ser constant ja que el vent i els pendents ens feien canviar bastant el ritme, 3\’08 – 3\’10 en pujada i per sota de 3\’02 – 3\’00 en baixades i plans. Així hem passat el primer deu mil en 30\’58\’\’. Molt bones sensacions i pensant a poder batre el rècord de la prova de l\’any passat, que no era fàcil… 1h05\’20. En el km 12-13 la pujada per l\’autovia i els tobogans de la Pineda ens han picat bastant ja que a més es sumava el vent en contra. 5 km més tard ens esperava la zona més dura dels 21.096 metres. Pujades amb girs tancats en el km 18. Aquí el Moha i jo hem tirat una part cadascun per no perdre molts segons i clicar aquest km en 3\’11, el més lent de tots. A partir d\’aquí últims 3 km llançats amb fort vent i per sota de 3\’00/km. Mancant 1km ja vèiem clar que podíem baixar de 1h05\’20 i només faltava saber el guanyador. Sprint final estrenyent les dents en el passeig i he pogut treure 2 metres d\’avantatge sobre Moha que ha arribat un segon per darrere. Aquesta vegada he estat jo el vencedor i amb nou rècord de la prova 1:04\’58!!! Molt content ja que no he patit més del compte, ritmes bastants còmodes i més veient la dificultat del circuit.

Aquest resultat i aquesta actuació em dóna encara més forces i motivació per seguir entrenant més i millor.

Felicitar a RunningSolutions per la gran organització i especialment a Juanan i el seu equip (TOTS) pel seu bon treball i recolzament en aquests dos dies. Agrair especialment al Raúl per deixar-me passar una estada de 5 estrelles superior a la seva casa. I una vegada més a tots vosaltres que em doneu forces i ànims cada dia, familiars, amics, espònsors,…TOTS!

Vaig acabant bastant be aquest 2011, l’acabaré a Sant Cugat a la Sant Silvestre Barcelonina, allà intentaré estar en les primeres posicions, però faci el que faci aquest any ha estat molt gran. Així que el 2012 es preveu molt bo i amb moltes il·lusions. A seguir lluitant cada dia una miqueta més!

Salut i canya!!!

[sociable] content goes here [/sociable]Hoy ha sido un domingo especial!

Esta semana ha sido la primera de las 15 específicas en la preparación para la Maratón de BCN 2012. Llegaba con una buena carga de km\’s en las piernas (165km) y con dos competiciones con muy poco descanso, la Media de Tarragona y el Cross de Granollers.

El día no ha sido bueno que digamos, mucho viento y algo de “fresquete” a primera hora. El circuito muy exigente por no decir DURO! 4-5 subidas fuertes, mucho callejeo con varios giros de 180 grados y zonas muy solitarias sin público. Ésta ha sido la Media de Salou.

La salida ha sido rápida ya que coincidíamos con los atletas de los 5km´s, donde el ganador ha sido mi compañero de equipo Rodrigo Torres (Felicidades campeón!) y el ritmo era sobre 3\’05 – 3\’08. Una vez en el km 3.5 nos desviábamos a la izquierda y dejábamos el paseo Mohamed Behmbarka y yo solitarios en cabeza de carrera. Hemos ido tirando un km cada uno durante toda la carrera. El ritmo no podía ser constante ya que el viento y las pendientes nos hacían cambiar bastante el ritmo, 3\’08 – 3\’10 en subida y por debajo de 3\’02 – 3\’00 en bajadas y llanos. Así hemos pasado el primer diez mil en 30\’58\’\’. Muy buenas sensaciones y pensando en poder batir el record de la prueba del año pasado, que no era fácil… 1h05\’20. En el km 12-13 la subida por la autovía y los toboganes de la Pineda nos han picado bastante ya que además se sumaba el viento en contra. 5 km más tarde nos esperaba la zona más dura de los 21.096 metros. Vaya “subidón” con giros cerrados en el km 18. Ahí Moha y yo hemos tirado una parte cada uno para no perder muchos segundos y clicar ese km en 3\’11, el más lento de todos. A partir de ahí últimos 3 km lanzados con fuerte viento y por debajo de 3\’00/km. A falta de 1km ya veíamos claro que podíamos bajar de 1h05\’20 y sólo faltaba saber el ganador. Sprint final apretando los dientes en el paseo y he podido sacar 2 metros de ventaja sobre Moha que ha llegado un segundo por detrás. Esta vez he sido yo el vencedor y con nuevo record de la prueba 1:04\’58!!! Muy contento ya que no he sufrido más de la cuenta, ritmos bastantes cómodos y más viendo la dificultad del circuito.

Este resultado y esta actuación me da aún más fuerzas y motivación para seguir entrenando más y mejor.

Felicitar a RunningSolutions por la gran organización y en especial a Juanan y su equipo (TODOS) por su buen trabajo y apoyo en estos dos días. Agradecer especialmente a Raúl por dejarme pasar una estancia de 5 estrellas superior en su casa. Y una vez más a todos vosotros que me dáis fuerzas y ánimos cada día, familiars, amics, sponsors,…TODOS!

Voy acabando bastante bien este 2011, lo acabaré en Sant Cugat en la Sant Silvestre Barcelonesa, allí intentaré estar en las primeras posiciones, pero haga lo que haga este año ha sido muy muy muy grande. Así que el 2012 se prevee muy bueno y con muchas ilusiones.

A seguir luchando cada día un poquito más!

Salud i caña!!!

[sociable] content goes here [/sociable]

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad